Bed
Chair
Table
babagan kita

We curate inspiration for the home, connecting the creative work of artisans and designers to people and places around the world.
With over 100 stores and franchise partners in 9 countries, we are an international destination for contemporary and modern furniture, housewares and decor that help people Welcome Life In.
Our lifestyle brands offer inspired living through high-quality products, exclusive designs, and
timeless style - all powered by digital design and visualization tools that provide seamless shopping solutions in-store and online.

Babagan peti

Kita menehi inspirasi kanggo omah, nyambungake karya kreatif para pengrajin lan desainer menyang wong lan papan ing saindenging jagad. Kanthi luwih saka 100 toko lan mitra waralaba ing 9 negara, kita dadi tujuan internasional kanggo perabotan modern, modern lan perabotan kanggo omah sing ngewangi wong-wong Sugeng Rawuh. Merek gaya urip kita nyedhiyakake urip sing terinspirasi liwat produk berkualitas tinggi, desain eksklusif, lan gaya tanpa wates - kabeh didhukung dening alat desain digital lan visualisasi sing nyedhiyakake solusi blanja sing apik ing toko lan online.

A better way to shop online for furniture, home décor and so much more!
We hand pick and curate the best in quality and style for you and your home. 
Why spend days driving from store to store trying to find that perfect look or unique piece. Find everything you're looking for and more from the comfort of your own home.
With a distinct architectural aesthetic, experiential store environment, and online community, we engage with our customers through social media, mobile shopping, design services, gift registry, and more.

Babagan Kita

Cara sing luwih apik kanggo blanja online kanggo mebel, dekorasi omah lan liya-liyane! Kita milih lan nyusun gaya lan gaya paling apik kanggo sampeyan lan omah. Napa ngenteni pirang-pirang dina nyopir saka toko menyang toko sing nyoba nemokake tampilan sing sampurna utawa unik. Temokake kabeh sing sampeyan goleki lan liya-liyane saka kenyamanan omah sampeyan dhewe. Kanthi estetika arsitektur, lingkungan toko pengalaman, lan komunitas online sing beda, kita makarya karo para pelanggan liwat media sosial, blanja seluler, layanan desain, registri hadiah, lan liya-liyane.

Luwih-luwih

Warta

Acara
Ndeleng Liyane
  • What are the classification of fabrics?

    Apa klasifikasi kain? Sing diarani kain nuduhake barang sheet sing digawe saka serat tekstil. Kain umum bisa diklasifikasikake miturut panggunaan lan cara produksi. Miturut tujuwane f ...
  • What is textile science?

    Apa sing diarani ilmu tekstil? Minangka ilmu teknis, tekstil nyinaoni cara mekanik (fisik, mekanik) lan kimia sing digunakake ing serat lan pangolahan serat. Wong sing urip, sing pertama mangan, sing nomer loro nganggo klambi. Wiwit kuna ...
  • What kinds of fabrics are used for furniture?

    Jinis kain apa sing digunakake kanggo mebel? Miturut macem-macem kain, perabotan berlapis kain bisa dipérang dadi kulit, kulit buatan, kain, lsp. Kain perabotan kulit yaiku kulit kewan ...
  • Apa klasifikasi kain?

    Apa klasifikasi kain? Sing diarani kain nuduhake barang sheet sing digawe saka serat tekstil. Kain umum bisa diklasifikasikake miturut panggunaan lan cara produksi. Miturut tujuwane f ...

  • Apa sing diarani ilmu tekstil?

    Apa sing diarani ilmu tekstil? Minangka ilmu teknis, tekstil nyinaoni cara mekanik (fisik, mekanik) lan kimia sing digunakake ing serat lan pangolahan serat. Wong sing urip, sing pertama mangan, sing nomer loro nganggo klambi. Wiwit kuna ...

  • Jinis kain apa sing digunakake kanggo ...

    Jinis kain apa sing digunakake kanggo mebel? Miturut macem-macem kain, perabotan berlapis kain bisa dipérang dadi kulit, kulit buatan, kain, lsp. Kain perabotan kulit yaiku kulit kewan ...