Produk

Amben bantal omah Yongsheng

Pengin ngasilake rasa pesona sing biyen? Ngimpi, urip nganggo kasur logam ratu Nashburg. Bingkai ireng matte kanthi cetakan “fittings” kanthi apik, niru kasur wesi sing digawe saka jaman biyen kanggo tampilan sing cocog kanggo omah pertanian modern utawa omah sing biasa.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Katrangan

Inspirasi saka gaya industri, Yongsheng Metal Bed bakal langsung nggawa sentuhan karakter ing kamar sampeyan. Kesederhanaan saka bingkai kasur menehi rasa unik sing cocog kanggo nyegerake ruangan apa wae kanggo bocah, remaja utawa uga wong diwasa. Dirancang kanthi tliti kanthi bingkai logam, rel sisih lan sikil sing ndhukung, sampeyan njamin dhukungan lan daya tahan awet. Mupangat saka dhukungan tambahan kanggo amben lan kasur amarga slat logam sing aman. Pilih saka rong dhuwur dhasar: salah sijine reresik 7 utawa 11 inci, kanggo ngrasakake papan ekstra ing sangisore amben sampeyan. Praktis kanggo nyimpen barang saka sandhangan nganti dolanan utawa uga sprei. Kasedhiya nganggo warna putih lan ireng ing kabeh ukuran Twin, Full, Queen lan King. Kirimake ing sak kothak supaya gampang ditangani lan dirakit kanthi gampang. Turu kanthi gaya ing amben Logam Belmont.

Pengin ngasilake rasa pesona sing biyen? Ngimpi, urip nganggo kasur logam ratu Nashburg. Bingkai ireng matte kanthi "fittings" cetakan kanthi apik, niru kasur wesi sing digawe saka jaman biyen kanggo tampilan sing cocog kanggo omah pertanian modern utawa omah sing biasa.

• Digawe saka waja

• Kalebu headboard, footboard lan ril

• Rampung bubuk

• Logat cetakan logam

• Yayasan / kothak spring dibutuhake, didol kanthi kapisah

• Kasur kasedhiya, didol kanthi kapisah

• Majelis dibutuhake

• Perkiraan Waktu Majelis: 30 Menit

Bobot

65 lbs. (29,48 kg.)

Ukuran

1

• Jembar: 65,25 "

• ambane: 85,25 "

• Dhuwur: 50,00 "

Ukuran Tambahan

• amben ratu sing nglumpuk Jembar: 65,25 "

• amben ratu, ambane: 85,25 "

• Ranjang ratu sing dipasang Dhuwur: 50,00 "

• Jembaré rel: 62,00 "

• Rail menyang lantai: 6.63 "

• Jembaré Headboard: 65.25 "

• ambane Headboard: 1.63 "

• Dhuwur Headboard: 50,00 "

• Jembaré Footboard: 65,25 "

• ambane Footboard: 1.63 "

• Dhuwur Footboard: 28.75 "

• Panel menyang lantai: 23.00 "

Rincian Produk Liyane

4
5
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita