Produk

Ranjang bantal ukuran ireng ing omah Yongsheng

Kabeh panyimpenan ekstra sing dikarepake, didhelikake ing sisih ngisor amben sampeyan. Kanthi pinter ndhelikake enem laci jero sing dawa ing amben, Blair nawakake ruang sing padha karo lemari sing jembar. Nggabungke aksen kenari lan gunmetal sing anget, kasur platform duwe garis sing resik lan campuran bahan industri.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Katrangan

Sampeyan bakal luwih seneng turu sadurunge ing omah Yongsheng Upholstered Bed with Storage. Dilapisi nganggo kulit palsu, bingkai sing digawe kanthi apik diwenehi aksen berlian kanthi tombol ing detail ing headboard lan footboard. Bingkai kasur dilengkapi sistem dhukungan bentwood slat sing ngidini distribusi bobot awak turu turu ing wayah wengi sing luwih apik. Ditambah maneh, bilah kasebut ngidini hawa bisa liwat ing ngisor sampeyan kanthi bebas, supaya kasur luwih seger. Dana kasebut uga nduwe rel samping logam, rel logam tengah lan sikil logam tambahan sing njamin stabilitas, dhukungan lan daya tahan. Laci terpadu ing kastor ngidini akeh papan panyimpenan ekstra. Gunakake barang-barang kasebut kanthi nyimpen barang-barang pribadi kayata klambi luar, sprei lan liya-liyane.

Kabeh panyimpenan ekstra sing dikarepake, didhelikake ing sisih ngisor amben sampeyan. Kanthi pinter ndhelikake enem laci jero sing dawa ing amben, Blair nawakake ruang sing padha karo lemari sing jembar. Nggabungke aksen kenari lan gunmetal sing anget, kasur platform duwe garis sing resik lan campuran bahan industri.

• Lapisan popar, walnut lan kayu keras, lan kayu rekayasa kanthi noda walnut

• Basis logam lan bingkai headboard kanthi finish bubuk bubuk

• 17 slat

• Enem laci kanthi narik driji terintegrasi lan gliding kayu

• amben platform sing dirancang kanggo digunakake mung karo kasur

• Kasur lan papan bunky opsional kasedhiya (didol kanthi kapisah)

• Kapasitas bobot maksimal: 800 pon (kalebu kasur lan bobot)

• Digawe ing Vietnam

Rincian Produk Liyane

2
6
4
5
3
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita