Produk

Yongsheng omah kabeh amben logam, ireng

Tingkat gaya nganti luwih dhuwur ing prabot kamar turu bocah kanthi kasur kembar Dinsmore. Tanggepan sing apik babagan tren desain industri modern, kasur logam iki nggawe kemasan ireng lan abu-abu kanggo rasa mateng.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Katrangan

 Yongsheng home Canopy Bed bakal menehi pratelan maju mode ing kamar sampeyan kanthi desain gaya. Dibangun kanthi detail finial sing elegan, langsung ganti tampilan kamar sampeyan kanthi kasur kanopi iki. Dirancang kanthi kualitas premium, Yongsheng home Bed nduweni sistem dhukungan slat logam sing njamin dhukungan lan daya tahan awet. Kasedhiya kasur ukuran lengkap standar (didol kanthi kapisah) lan ora mbutuhake dhasar tambahan. Kirim ing kothak sing gampang ditangani lan dipasang kanthi cepet. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan macem-macem warna. Siap-siyap kanggo tangi kanthi seger saben esuk karo amben omah Atongs Living Yongsheng.

Tingkat gaya nganti luwih dhuwur ing prabot kamar turu bocah kanthi kasur kembar Dinsmore. Tanggepan sing apik babagan tren desain industri modern, kasur logam iki nggawe kemasan ireng lan abu-abu kanggo rasa mateng.

• Kalebu kasur kembar / kembar kanthi andha

• Digawe saka logam tubular kanthi finish bubuk tahan lama

• Tangga sing kuat tumuju ing pucuk ndhuwur

• Komisi Keamanan Produk Konsumen negesake kelinci ndhuwur sing ora bisa digunakake kanggo bocah-bocah ing umur 6 taun

• Slat internal ngilangi kebutuhan kanggo pondasi / spring box

• Kasur kasedhiya, didol kanthi kapisah

• Majelis dibutuhake

• Ora kalebu diskon promosi lan kupon

• Perkiraan Waktu Majelis: 90 Menit

Bobot

103 lbs. (46,72 kg.)

Ukuran

• Jembar: 40,75 "

• ambane: 75,00 "

• Dhuwur: 61.63 "

Ukuran Tambahan

• jembar ngisor sing dikumpulake Jembar: 42.00 "

• ambane ngisor ngisor: 78,50 "

• Botol ngisor sing dipasang ing Dhuwur: 1,50 "

• jembar ndhuwur sing dipasang ing ndhuwur: 42.00 "

• Ambane ndhuwur sing dipasang: 78,50 "

• Tinggi ing ndhuwur sing dipasang: 12.88 "

• Ranjang amben sing dipasang Jembar: 41.75 "

• amben sing dipasang ing ambane: 78,50 "

• Tempat tidur susun Dhuwur: 61.50 "

• Bangku ngisor menyang lantai: 11,50 "

• Jembaré rel: 39.13 "

Rincian Produk Liyane

2
4
1
6
3
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita