Amben

  • Yongsheng home black large size cushioned bed

    Ranjang bantal ukuran ireng ing omah Yongsheng

    Kabeh panyimpenan ekstra sing dikarepake, didhelikake ing sisih ngisor amben sampeyan. Kanthi pinter ndhelikake enem laci jero sing dawa ing amben, Blair nawakake ruang sing padha karo lemari sing jembar. Nggabungke aksen kenari lan gunmetal sing anget, kasur platform duwe garis sing resik lan campuran bahan industri.

  • Yongsheng home canopy bed, black, double bed

    Amben kanopi omah Yongsheng, amben ireng, pindho

    Garis sing diowahi kanthi rapi kanthi pucuk tombol sing khas, swiwi proporsi sing elegan lan jajaran dobel kuku dobel kanthi pasuryan kanthi mewah kaya kontemporer sing sampeyan idham-idhamake. Nanging kaendahan sejatine Vintasso ratu? Desain kelas mewah kasebut regane murah banget. Pungkasan, pilihan sing terjangkau kanggo sing duwe rasa sing larang.

    • Kalebu headboard, footboard, rel lan slat

    • pelapis kulit kulit palsu

    • Headboard sing nduwe tombol, pucuke wingback kanthi aksen trim kuku

    • Kayu kayu sing kena

  • Yongsheng home cushion bed

    Amben bantal omah Yongsheng

    Pengin ngasilake rasa pesona sing biyen? Ngimpi, urip nganggo kasur logam ratu Nashburg. Bingkai ireng matte kanthi cetakan “fittings” kanthi apik, niru kasur wesi sing digawe saka jaman biyen kanggo tampilan sing cocog kanggo omah pertanian modern utawa omah sing biasa.

  • Yongsheng home all metal bed, black

    Yongsheng omah kabeh amben logam, ireng

    Tingkat gaya nganti luwih dhuwur ing prabot kamar turu bocah kanthi kasur kembar Dinsmore. Tanggepan sing apik babagan tren desain industri modern, kasur logam iki nggawe kemasan ireng lan abu-abu kanggo rasa mateng.