Rak buku

  • Morris Ash Grey Bookcase

    Lemari Buku Morris Ash Grey

    Tolong mini-me tetep teratur karo rak buku klasik kanthi warna abu-abu. Permukaan sing alus, awet lan resik, desain klasik nambah bedane ing dekorasi omah sing ana. Simpen limang cubbies kanthi wadhah panyimpenan kebak barang sing disenengi. Sajrone nglumpuk, sampeyan bisa milih nggunakake divider luwih sithik kanggo ruang cubby sing luwih gedhe. Lapisan UV protèktif mbantu rak buku bocah-bocah kasebut kanthi apik ing taun-taun mbesuk.