Produk

Werna Coklat PU PVC Custom Logo Bal Basket Basket Laminasi

Kulit PU / PVC berkualitas tinggi, cocok kanggo kompetisi lan latihan profesional

Kandung karet / butil alami dening benang / nilon cilaka

4 lapisan (kulit PU + karet + benang / nilon + karet)


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Rincian Cepet

Papan Asal shandong, China
Jeneng Merek Tianda
Nomer Model BLPVC0025
Jinis BOLA
Bahan Bola: PVC
Ukuran Bola 7 #
Werni Bola Werna kasedhiya
Logo Bal Disesuaikan
Pakaryan Laminasi
Lapisan 4 lapisan (kulit PU / PVC + karet + benang / nilon + karet)
Nyithak Pencetakan film transfer panas / percetakan embossed / percetakan layar sutra
Ukurane # 7 / # 6 / # 5 / # 3 / # 2 / # 1
OEM & ODM Kasedhiya
Sertifikat ISO9001: 2000, ISO14001: 2000 lan SA8000
Jinis perusahaan Factory outlet
Layanan sawise-sales Bisa dipercaya lan tanggung jawab

Kemampuan Pasokan

800000 Potongan / potongan saben Sasi

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan

bungkus kemir; 1 lembar / saben tas 24 pcs / ctn; pangukuran karton njaba 71 * 47 * 47cm; NW / GW 14.5 / 15.5kgs

Pelabuhan

Shanghai

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 2000 > 2000
Est. Wektu (dina) 30 30 Kanggo dirembug

Katrangan Produk

Katrangan produk Basket basket laminasi PU / PVC
Materia njaba Kulit PU / PVC berkualitas tinggi, cocok kanggo kompetisi lan latihan profesional
Kandung kemih Kandung karet / butil alami dening benang / nilon cilaka
Lapisan 4 lapisan (kulit PU + karet + benang / nilon + karet)
Ukuran & Bobot # 1: 42-44cm ing bunder; 170-190g
# 2: 47-49cm ing bunder; 200-230g
# 3: 56-58cm ing bunder; 300-330g
# 5: 68-71cm ing bunder; 470-500g
# 6: 72-74cm ing bunder; 500-540g
# 7: 75-78cm ing bunder; 600-650g

Keuntungan Kita

1. Pangiriman tepat waktu: Kita ngontrol wektu pangiriman kanthi ketat kanggo klien.
2. Sistem kualitas: Produk kita lulus tes ISO9001, ASTM96, PAHS, REACH, lsp.
3. MOQ Kurang: Kita nandur modal ing pabrik, bakal bisa memenuhi kabeh kabutuhan bisnis.
4. OEM ditampa: Kita bisa nindakake produksi minangka desain sampeyan.
5. Layanan sing apik: Tim layanan kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman. Dheweke nganggep sampeyan minangka kanca.
6. Tim sumber bisa ngerti kabeh bahan saka pasar domestik kanthi cepet.
7. Tim sade bakal mbantu sampeyan nemokake solusi ing proyek kasebut.
8. Tim desain kita bakal duwe sawetara desain produk anyar saben minggu.
9. Kapasitas gedhe, luwih saka 1000 pekerja, luwih saka 30.000 pcs bal saben dina.
10. Rega kompetitif kanggo sampeyan bisa ngalahake para pesaing.
11. Kita wis nglulusake audit Walmart.

Tampilake Liyane

551b5516a95df0f955818712057b0e2
725f31f49dc222d381fb55017c0ee33
4a7fd011abee1fd4d94127f512f24ac

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita