Kursi

  • Cavett Wood Frame Chair

    Kursi Bingkai Kayu Cavett

    Norah nganyari kursi bak tradisional kanthi proporsi sing gedhe banget kanggo drama ruang tamu lan kenyamanan kepompong. Ditutupi ing poliester gadhing, kursi kasebut dirangkul nganggo tangan sing digulung, punggung sing ndhelik lan bantal kursi dipasang ing bunder sing empuk lan empuk. Sikil kayu solid munggah kanggo menehi kontras sing anget kanggo kain pelapis gading. Nggumun dhewe, nora katon endah dipasangake ing ruang tamu.