• Company Profile

Profil Perusahaan

Babagan

Peti

Jinan Tianda Textile Technology Co., Ltd.

Kita menehi inspirasi kanggo omah, nyambungake karya kreatif para pengrajin lan desainer karo wong
lan panggonan ing saindenging jagad.

14

Kanthi luwih saka 100 toko lan mitra waralaba ing 9 negara, kita dadi tujuan internasional kanggo perabotan modern, modern lan perabotan kanggo omah sing ngewangi wong-wong Sugeng Rawuh.

11

Merek gaya urip kita nyedhiyakake urip sing terinspirasi liwat produk berkualitas tinggi, desain eksklusif, lan gaya tanpa wates - kabeh didhukung dening alat desain digital lan visualisasi sing nyedhiyakake solusi blanja sing apik ing toko lan online.

13

Kanthi estetika arsitektur, lingkungan toko pengalaman, lan komunitas online sing beda, kita makarya karo para pelanggan liwat media sosial, blanja seluler, layanan desain, registri hadiah, lan liya-liyane.

Babagan Kita

Cara sing luwih apik kanggo blanja online kanggo mebel, dekorasi omah lan liya-liyane!

Kita milih lan nyusun gaya lan gaya paling apik kanggo sampeyan lan omah.

Napa ngenteni pirang-pirang dina nyopir saka toko menyang toko sing nyoba nemokake tampilan sing sampurna utawa unik. Temokake kabeh sing sampeyan goleki lan liya-liyane saka kenyamanan omah sampeyan dhewe.

service

LAYANAN

Sampeyan ora dhewekan. Saka browsing, nganti pesen, nganti dikirim ... kita kene kanggo mbantu sampeyan. Tim Pelanggan Pelanggan bisa njawab pitakon sampeyan, uga menehi pitulung khusus karo: jadwal, kasedhiyan, pesenan akeh, pesenan khusus lan pilihan pangiriman.

Ditambah maneh, kita minangka perusahaan Cina sing bangga! Kabeh rega nganggo mata uang CAD lan sampeyan ora bakal bisa ndeleng bejo kejutan utawa biaya ijol-ijolan nalika checkout.

PILIHAN

Tuku pilihan furnitur lan dekorasi omah sing akeh kanggo saben kamar, plus macem-macem kasur, peralatan lan elektronik kanthi rega sing ora bisa dikalahake! Temokake kabeh sing sampeyan goleki saka kenyamanan omah sampeyan.

selection_fill
iconfont-gift

KEPUASAN

Blanja kanthi kapercayan! Jaminan Kepuasan lan Janjine Pertandhingan Harga njamin sampeyan mesthi seneng karo tuku.

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita