Perabotan Omah

  • Yongsheng home black large size cushioned bed

    Ranjang bantal ukuran ireng ing omah Yongsheng

    Kabeh panyimpenan ekstra sing dikarepake, didhelikake ing sisih ngisor amben sampeyan. Kanthi pinter ndhelikake enem laci jero sing dawa ing amben, Blair nawakake ruang sing padha karo lemari sing jembar. Nggabungke aksen kenari lan gunmetal sing anget, kasur platform duwe garis sing resik lan campuran bahan industri.

  • Yongsheng home canopy bed, black, double bed

    Amben kanopi omah Yongsheng, amben ireng, pindho

    Garis sing diowahi kanthi rapi kanthi pucuk tombol sing khas, swiwi proporsi sing elegan lan jajaran dobel kuku dobel kanthi pasuryan kanthi mewah kaya kontemporer sing sampeyan idham-idhamake. Nanging kaendahan sejatine Vintasso ratu? Desain kelas mewah kasebut regane murah banget. Pungkasan, pilihan sing terjangkau kanggo sing duwe rasa sing larang.

    • Kalebu headboard, footboard, rel lan slat

    • pelapis kulit kulit palsu

    • Headboard sing nduwe tombol, pucuke wingback kanthi aksen trim kuku

    • Kayu kayu sing kena

  • Yongsheng home cushion bed

    Amben bantal omah Yongsheng

    Pengin ngasilake rasa pesona sing biyen? Ngimpi, urip nganggo kasur logam ratu Nashburg. Bingkai ireng matte kanthi cetakan “fittings” kanthi apik, niru kasur wesi sing digawe saka jaman biyen kanggo tampilan sing cocog kanggo omah pertanian modern utawa omah sing biasa.

  • Yongsheng home all metal bed, black

    Yongsheng omah kabeh amben logam, ireng

    Tingkat gaya nganti luwih dhuwur ing prabot kamar turu bocah kanthi kasur kembar Dinsmore. Tanggepan sing apik babagan tren desain industri modern, kasur logam iki nggawe kemasan ireng lan abu-abu kanggo rasa mateng.

  • Monarch Shiitake Dining Tables

    Meja Makan Shiitake Monarki

    Meja Yukon sing apik nggabungake papan kayu akasia padhet karo sendi kupu-kupu sing katon, nggawa kurva pinggiran langsung lan nada kayu anget menyang ruang makan santai. Kaki kanthi sudut U, bentuk saka waja lan rampung ing ireng antik matte, menehi counterpoint modern. Biji-bijian, knot, lan fisura unik nambahake karakter sing beda ing tabel. Meja Makan Alami Yukon kalebu peti & Barel eksklusif.

  • Hollyann Sofa

    Hollyann Sofa

    Cool njupuk bentuk anyar ing ruang tamu kanthi sofa Hollyann. Babak ruangan, gaya kutha sampeyan, gaya iki nganggo kain pelapis empuk alus lan sikil sing ramping lan ramping. Nggulung kanthi nyaman, lan muter riasan omah kanthi nyata.

  • Kestrel Sofa Chaise

    Kestrel Sofa Chaise

    Lungguh jero kanthi tampilan modern, koleksi iki nggawa kenyamanan santai super-alus ing ruang tamu. Kunci kanggo postur mewah bagean kasebut yaiku dek sedheng sing ngidini akeh ruangan kanggo santai nganggo bantal kursi sing empuk, bantal punggung lan bantal bantal. Dilapisake ing kain kaya sprei, bagean kasebut duwe sudut kupu-kupu kanggo lipatan sing apik lan detail sing apik banget. Kasedhiya kursi tanpa lengen, pojok, kursi roda tanpa lengan lan ottoman, bagean papat potong kasebut eksklusif peti lan Barrel.

  • Zavalla Sofa

    Zavalla Sofa

    Kanthi desain ngirit ruangan lan fleksibilitas modular, Strom nggawa kursi bagean kontemporer menyang kamar lan apartemen cilik. Dirancang saka loveseat pojok sisih tengen lan chaise tanpa lengen, bagean loro kasebut ditutupi ing keranjang sing apik kanggo kulawarga kanggo tekstur sing bisa disentuh. Siluet boxy lan bantalan ketat sing resik, dilengkapi sikil logam gaya pipa langsing sing mateng ireng. Bagean loro Strom minangka eksklusif peti lan Barrel.