Warta

  • What are the classification of fabrics?

    Apa klasifikasi kain?

    Apa klasifikasi kain? Sing diarani kain nuduhake barang sheet sing digawe saka serat tekstil. Kain umum bisa diklasifikasikake miturut panggunaan lan cara produksi. Miturut tujuwane f ...
    Waca liyane
  • What is textile science?

    Apa sing diarani ilmu tekstil?

    Apa sing diarani ilmu tekstil? Minangka ilmu teknis, tekstil nyinaoni cara mekanik (fisik, mekanik) lan kimia sing digunakake ing serat lan pangolahan serat. Wong sing urip, sing pertama mangan, sing nomer loro nganggo klambi. Wiwit kuna ...
    Waca liyane
  • What kinds of fabrics are used for furniture?

    Jinis kain apa sing digunakake kanggo mebel?

    Jinis kain apa sing digunakake kanggo mebel? Miturut macem-macem kain, perabotan berlapis kain bisa dipérang dadi kulit, kulit buatan, kain, lsp. Kain perabotan kulit yaiku kulit kewan ...
    Waca liyane