Warta

Jinis kain apa sing digunakake kanggo mebel?

Miturut kain sing beda-beda, perabotan berlapis kain bisa dipérang dadi kulit, kulit buatan, kain, lan liya-liyane. Kain perabotan kulit yaiku kulit kewan, kain perabotan kulit buatan yaiku kulit buatan, lan kain sofa kain yaiku wol , rami, katun, serat kimia lan tekstil liyane. Miturut macem-macem bahan kerangka furnitur alus, bisa dipérang dadi kerangka kayu, kerangka logam lan perabotan alus tanpa kerangka. Perabotan alus kerangka kayu yaiku mebel alus kanthi bahan kayu minangka kerangka. Perabotan alus kerangka logam minangka perabotan alus sing digawe saka bahan logam utawa logam lan kayu minangka kerangka, lan ora ana perabotan piranti lunak kerangka, yaiku ora ana kerangka ing njero, lan prabotan busa umpluk langsung digawe umpluk kanthi bahan busa, kalebu perabotan kembung lan banyu.

1. Katun sofa: lingkungan grapyak lan nyaman

Sofa kain sing digawe saka katun murni alus, ambegan, alami lan ramah lingkungan. Wis cedhak banget karo kulit. Iki minangka jinis sing paling populer ing pasar. Gaya Idyllic paling digunakake ing sofa katun murni.

2. Flannelette sofa: alus lan alus

Kaya wulu kewan cilik, sing paling apik babagan sofa flanel yaiku sentuhan sing apik lan lembut. Wiwit corduroy ing jaman saiki dadi suede, sofa flanelette ganti status kanthi kaku lan elegan. Yen dibandhingake karo kain liyane, sofa flanelet luwih larang.

3. sofa sprei: anget ing mangsa adhem lan adhem ing mangsa panas

Anget ing mangsa adhem lan adhem ing musim panas, bagean saka sofa sepre sing paling apik yaiku konduktivitas termal sing apik. Sanajan panas ing mangsa panas, aja kuwatir kringet. Kualitas sofa seprei cedhak lan alus, atose lan alus aluse, kanthi temperamen sederhana lan alami.

4. sofa campuran: padha karo alam

Katun sing dicampur karo bahan serat kimia bisa ngasilake efek visual saka sutra, flanelette utawa rami, nanging pola lan warnane ora alami lan murni, lan regane cukup murah.


Wektu kiriman: Mar-15-2021