Produk

Ukuran resmi 7 basket karet warna-warni kanthi logo cetak khusus

Werni Bola: Werna kasedhiya

Nyithak: Nyithak film transfer panas / nyithak timbul / nyithak layar sutra

Ukuran: # 7 / # 6 / # 5 / # 3 / # 1


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Rincian Cepet

Papan Asal Jiangsu, China
Jeneng Merek Tianda
Nomer Model BR2726
Jinis BOLA
Bahan Bal Karet
Ukuran Bola # 7 / # 6 / # 5 / # 3 / # 1
Werni Bola Werna kasedhiya
Logo Bal Disesuaikan
MOQ 500 pcs
Pakaryan karet divulkanisasi
Lapisan 3 lapisan (karet + benang / nilon + karet)
Nyithak Pencetakan film transfer panas / percetakan embossed / percetakan layar sutra
Ukurane # 7 / # 6 / # 5 / # 3 / # 1
OEM & ODM Kasedhiya
Sertifikat ISO9001: 2000, ISO14001: 2000 lan SA8000
Jinis perusahaan Factory outlet
Kompetisi Olimpiade Musim Panas

Kemampuan Pasokan

30000 Potongan / potongan saben Dina

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan

bungkus kemir; 1bag / saben tas B7 # 50 pcs / ctn; pangukuran karton njaba 53 * 31 * 44cm; NW / GW 25 / 27kgs

Pelabuhan

plabuhan Shanghai

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Ukuran resmi 7 basket karet warna-warni kanthi logo cetak khusus         

Katrangan Produk

Deskripsi 7 # Basket karet
Barang: BR2726
Ukuran: Ukuran 1 #: 42-44cm ing bunder
Ukuran 3 #: 56-58cm bunder
Ukuran 5 #: 68-70cm ing bunder
Ukuran 6 #: 72-74cm ing bunder
Ukuran 7 #: 75-78cm bunder
Bobot: Ukuran 1 #: 180-200 gram
Ukuran 3 #: 300-320 gram
Ukuran 5 #: 470-500 gram
Ukuran 6 #: 500-540 gram
Ukuran 7 #: 600-650 gram
Nggawe: Karet digawe
Kandung kemih: Kandung Karet utawa Butil
Werna: Bisa disesuaikan
Gaya: Cetakan sing ana utawa disesuaikan
Logo: Nyithak basket basket 7 #
Packing: Deflated utawa inflatable
Output: 20.000 Potongan saben Dina
Sertifikat: ISO9001, SGS, ROHS
Cocog kanggo: Promosi lan Latihan, Sekolah, Acara
Disesuaikan: OEM & ODM disambut

Komisi kita bakal nyedhiyakake pelanggan lan pelanggan kanthi produk digital portebel sing paling apik lan paling agresif kanthi rega paling murah kanggo China Ukuran Tinggi lan Berat Resmi Basktball Karet, Kita bakal enggal-enggal bisa nampa pitakon.

Rega paling murah kanggo rega Bola lan Karet China, Produk wis entuk reputasi apik ing saben negara sing gegandhengan. Amarga panyiapan perusahaan kita. kita negesake inovasi prosedur produksi lan metode manajemen modern paling anyar, kanggo narik kawigaten bakat ing industri iki. Kita nganggep solusi kualitas apik minangka karakter inti sing paling penting.

Tampilake Liyane

3e45c61391e4fd3d8050fa7441e06b6
662cd4f2cf9e2494e07e321792ced4e
20910177e92965aad7fd7be273dab9d

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita