Produk

bal bola basket karet oranye ukuran 13567 kanggo dolanan game lurung njaba ruangan

Pengerjaan: Karet divulkanisasi

Lapisan: 3 lapisan (karet + benang / nilon + karet)

Nyithak: Nyithak film transfer panas

Ukuran: # 7/5/3/1/6


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Rincian Cepet

Papan Asal shandong, China
Jeneng Merek Tianda
Nomer Model BR2700
Jinis BOLA
Bahan Bal Karet
Ukuran Bola # 7/5/3/1/6
Werni Bola Werna kasedhiya
Logo Bal Disesuaikan
Pakaryan Karet divulkanisasi
Lapisan 3 lapisan (karet + benang / nilon + karet)
Nyithak Pencetakan film transfer panas
Ukurane # 7/5/3/1/6
OEM & ODM Kasedhiya
Sertifikat ISO9001: 2000, ISO14001: 2000 lan SA8000
Jinis perusahaan Factory outlet
Layanan sawise-sales Bisa dipercaya lan tanggung jawab

Kemampuan Pasokan

800000 Potongan / potongan saben Sasi

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan

bungkus kemir; 1 Piece / saben tas 40 pcs / CTN; pangukuran karton njaba 53 * 31 * 44cm; NW / GW 25 / 27kgs

Pelabuhan

Shanghai, Ningbo

Katrangan Produk

Katrangan produk Basket karet desain klasik
Materia njaba Bahan karet alam, 28% -38% isi karet
Kandung kemih Kandung karet / butil alami dening benang / nilon cilaka
Lapisan 3 lapisan (karet + benang / nilon + karet)
Ukuran & Bobot 1 #: 42-44cm ing bunder; 170-190g
3 #: 56-58cm ing bunder; 300-330g
5 #: 68-71cm ing bunder; 470-500g
6 #: 72-74cm ing bunder; 500-540g
7 #: 75-78cm ing bunder; 600-650g

Kanthi pikirane motto iki, kita dadi salah sawijining pabrikan sing paling inovatif kanthi teknologi, hemat biaya, lan kompetitif rega kanggo OEM / ODM China China Actearlier Ora Ana Logo Kabeh Bola Sepak Bola Sepak Bola Putih, Prinsip perusahaan kita yaiku nyedhiyakake produk kualitas, layanan profesional, lan komunikasi sing jujur. Sugeng rawuh kabeh kanca supaya nyoba supaya nggawe hubungan bisnis jangka panjang.

OEM / ODM rega China Football and Soccer Ball, Kita mesthi nggawe teknologi anyar kanggo nglancarake produksi, lan nyuplai barang kanthi harga kompetitif lan kualitas tinggi! Kepuasan pelanggan dadi prioritas utama! Sampeyan bisa menehi ide babagan ide kanggo nggawe desain unik kanggo model sampeyan dhewe kanggo nyegah bagean sing padha ing pasar! Sing nduweni sikap positif lan progresif kanggo kepinginan pelanggan, perusahaan kasebut terus ningkatake kualitas barang dagangan kanggo nglegakake kekarepane konsumen lan luwih fokus marang keamanan, keandalan, panjaluk lingkungan, lan inovasi Basket Karet China sing apik, mula bisa kanggo ketemu karo macem-macem pitakon saka macem-macem panuku. Elinga yen nemokake situs web kanggo mriksa informasi luwih lengkap saka produk.

Tampilake Liyane

9a79b52081026b8c8ecbc65fa63388a
57e5b2707ed63db10eee1d4844cef72
135eaf68a56443dba181f89cafa6b27
a1764dd49e6bcc148fdbedec066e832
1784d7337d0a6b0aebf8f2bc28000bb
57e5b2707ed63db10eee1d4844cef72

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita