Produk

  • Camouflage Basketball

    Basket Kamuflase

    Logo khusus (Pesenan Min: 1 Potongan)

    Kemasan khusus (Pesenan Min: 1 Potongan)

    Kustomisasi grafis (Pesenan Min: 1 Potongan)

  • Hand Sewing Soccer Ball for Match

    Sewing Soccer Soccer kanggo Pertandhingan

    Quantity Time Lead (Potongan) 1 - 2000 2001 - 10000 10001 - 50000> 50000 Est. Wektu (dina) 15 20 30 Kanggo dirembug Rincian Cepet Kompetisi FIFA Piala Dunia Papan Asal-Usul Guangdong, China Jeneng Jeneng Tianda Model Nomer XLSB039 Bahan PVC, TPU, PU Jeneng Produk Sepak Bola Warna Merah, Ijo, Kuning, Abu-abu, Putih, Ireng, Ukuran Biru 2/3/4/5 Tipe Cocokake Kemasan 1 pc / pp Tas Kandung kemih Karet Kandung kemih Permukaan mengkilap Penggunaan Sepak Bola Traning Percetakan ...
  • Hand Stitched Football for training

    Sepak Bola Jahitan Tangan kanggo latihan

    Bocah-bocah profesional latihan peralatan bal-balan kanggo masyarakat sing profesional

    Bal sing kurang sithik kanggo Society (bal-balan pitu sisih). - Fitur Desain sing gampang lan gampang digunakake. Produk Dagang sing Adil Sewn tangan - Rincian produk Ukuran5 Bola Masyarakat -OEM Disambut Bisa disesuaikan kanthi macem-macem warna kanthi desain sing padha. OEM MOQ: 1000 pcs-Conto Sampel kasedhiya (biaya pengiriman lan conto sing bakal ditanggung pelanggan).

  • Hand Stitched Soccer Ball

    Bola Sepak Tangan sing dijahit tangan

    Bal-bal Promosi Promosi Ketahanan sing Digandheng Tangan kanthi Tangan

    - Fitur Sewn tangan Asosiasi Sepak Bola Jepang disertifikasi

    - Rincian produk Ukuran 5 | Ukuran bal 4 bal-balan * Kanthi kothak

    -OEM Disambut Mung kanthi metode manufaktur sing padha tanpa entuk sertifikasi Asosiasi Sepak Bola Jepang. Bisa disesuaikan kanthi macem-macem warna kanthi desain sing padha. OEM MOQ: 1000 pcs

    -Conto Sampel kasedhiya (biaya pengiriman lan conto sing bakal ditanggung pelanggan).

  • Hand Stitched Soccer ball for training

    Bal Soccer Soccer sing Digunakake Tangan kanggo latihan

    TPU Mini Ukuran 1 # Balon Bola Sepak Bal-balan Mesin Bal-balan Ireng lan Kuning Kincir Bola Sepak kanggo Game Luar Ruangan Latihan Anak

    1. Pangiriman ing wektu : Kita ngontrol wektu pangiriman kanthi ketat kanggo klien.

    2. Sistem kualitas: Produk kami ngliwati tes ISO9001, ASTM96, PAHS, REACH, lsp.

    3. MOQ Kurang: Kita nandur modal ing pabrik, kabeh bisa memenuhi kebutuhan bisnis.

    4. Ditampa OEM : Kita bisa nindakake produksi minangka desain sampeyan.

    5. Layanan apik: Tim layanan kami duwe pengalaman luwih saka 20 taun. Dheweke nganggep sampeyan minangka kanca.

  • Match Hand Stitched Soccer Ball

    Cocokake Bola Soccer Soccer

    Sepak Bola Sepak Bola Sepak Bola Tangan Tangan Kualitas Tinggi

    Bal bal-balan digawe kanthi kolaborasi karo Noritake Kinashi "REACH OUT" lan VAIS sfida. Sambungan ing antarane wong ditulis nganggo tangan sing ora kaetung, ngemut kekarepan supaya bisa nyambungake jagad iki liwat bal-balan.

  • OEM Hand Stitched Football

    Bal-balan Jahitan Tangan OEM

    Kualitas tinggi PU grosir pertandingan bal-balan bal-balan / OEM kustom bal-balan bal-balan sialkot Pakistan

    Bal-balan Kulit Kustom Logo Cetak Kanggo Kompetisi

    1. Ukuran Sepak Bola: # 2 kanggo bayi, # 3 kanggo bocah, # 4 kanggo remaja, # 5 kanggo kompetisi;

    2. Tangga butler batin, njaba PU, PVC, TPU

  • Size 4 Hand Stitched Soccer Ball

    Ukuran 4 Bola Bal-balan Tangan sing dijahit

    Logo khusus (Pesenan Min: 1000 Potongan)

    Kemasan khusus (Pesenan Min: 1000 Potongan)

    Kustomisasi grafis (Pesenan Min: 1000 Potongan)