Produk

Ukuran 5 6 7 PU logo kustom kulit bal basket basket sing disesuaikan

Kulit PU berkualitas tinggi, cocok kanggo kompetisi lan latihan profesional

Kandung karet / butil alami dening benang / nilon cilaka

Kandung karet / butil alami dening benang / nilon cilaka


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Rincian Cepet

Papan Asal shandong, China
Jeneng Merek Tianda
Nomer Model BLPU0765
Jinis BOLA
Bahan Bal Pu
Ukuran Bola 1.2.3.4.5.6.7
Logo Disesuaikan
Materi Kulit PU
Pengepakan Panjaluk Klien
Sertifikat CE, EN71
Werna Foto
Ukurane Resmi Siez 7
Panganggone Dolanan Basket
MOQ 500
Kandung kemih ROTI RUBBER
Nyithak EMBOSSED

Kemampuan Pasokan

21000 Potongan / potongan saben Minggu

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan

tas opp, tas PE

Pelabuhan

Shanghai / ningbo

Basket basket kanggo latihan

Katrangan Produk

Katrangan produk Basket sing dilapisake
Materia njaba Kulit PU berkualitas tinggi, cocok kanggo kompetisi lan latihan profesional
Kandung kemih Kandung karet / butil alami dening benang / nilon cilaka
Lapisan 4 lapisan (kulit PU + karet + benang / nilon + karet)
Ukuran & Bobot # 1: 42-44cm ing bunder; 170-190g
# 3: 56-58cm ing bunder; 300-330g
# 5: 68-71cm ing bunder; 470-500g
# 6: 72-74cm ing bunder; 500-540g
# 7: 75-78cm ing bunder; 600-650g

Layanan Kita

Keuntungan Kita

1. Pangiriman tepat waktu: Kita ngontrol wektu pangiriman kanthi ketat kanggo klien.
2. Sistem kualitas: Produk kita lulus tes ISO9001, ASTM96, PAHS, REACH, lsp.
3. MOQ Kurang: Kita nandur modal ing pabrik, bakal bisa memenuhi kabeh kabutuhan bisnis.
4. OEM ditampa: Kita bisa nindakake produksi minangka desain sampeyan.
5. Layanan sing apik: Tim layanan kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman. Dheweke nganggep sampeyan minangka kanca.
6. Tim sumber bisa ngerti kabeh bahan saka pasar domestik kanthi cepet.
7. Tim sade bakal mbantu sampeyan nemokake solusi ing proyek kasebut.
8. Tim desain kita bakal duwe sawetara desain produk anyar saben minggu.
9. Kapasitas gedhe, luwih saka 1000 pekerja, luwih saka 30.000 pcs bal saben dina.
10. Rega kompetitif kanggo sampeyan bisa ngalahake para pesaing.
11. Kita wis nglulusake audit Walmart.

Tampilake Liyane

a84390a009b5e78931f1478677f74c7
7afd482190fa5948bde03006bd01f4b
d12589e78b2b1df85479da64d5542e0

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita