Produk

Basket Kulit Laminasi PU Ukuran 7 kanthi Logo Khusus

Kulit PU berkualitas tinggi, cocok kanggo kompetisi lan latihan profesional

Kandung karet / butil alami dening benang / nilon cilaka

4 lapisan (kulit PU + karet + benang / nilon + karet)


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Rincian Cepet

Papan Asal shandong, China
Jeneng Merek Tianda
Nomer Model BLPU0035A
Jinis BOLA
Bahan Bal Pu
Ukuran Bola 7 #
Werna Werna kasedhiya
Logo Disesuaikan
Pakaryan Laminasi
Lapisan 4 lapisan (kulit PU + karet + benang / nilon + karet)
Nyithak Pencetakan film transfer panas / percetakan embossed / percetakan layar sutra
Ukurane # 7 / # 6 / # 5 / # 3 / # 2 / # 1
OEM & ODM Kasedhiya
Sertifikat ISO9001: 2000, ISO14001: 2000 lan SA8000
Jinis perusahaan Factory outlet
Layanan sawise-sales Bisa dipercaya lan tanggung jawab

Kemampuan Pasokan

3000 Potongan / potongan saben Dina

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan

bungkus kemir; 1 lembar / saben tas 24 pcs / ctn; pangukuran karton njaba 71 * 47 * 47cm; NW / GW 14.5 / 15.5kgs

Pelabuhan

Shanghai, Ningbo, Guangzhou

Katrangan Produk

Katrangan produk Basket Kulit Laminasi PU Ukuran 7 kanthi Logo Khusus
Materia njaba Kulit PU berkualitas tinggi, cocok kanggo kompetisi lan latihan profesional
Kandung kemih Kandung karet / butil alami dening benang / nilon cilaka
Lapisan 4 lapisan (kulit PU + karet + benang / nilon + karet)
Ukuran & Bobot # 1: 42-44cm ing bunder; 170-190g
# 2: 47-49cm ing bunder; 200-230g
# 3: 56-58cm ing bunder; 300-330g
# 5: 68-71cm ing bunder; 470-500g
# 6: 72-74cm ing bunder; 500-540g
# 7: 75-78cm ing bunder; 600-650g

Profil perusahaan

Kita duwe sawetara pelanggan tim sing apik banget ing pemasaran internet, QC, lan ngatasi masalah sing angel nalika lagi nyedhaki output MOQ Rendah kanggo Grosir Grosir China 12 Panel Ukuran 7 PU Kulit Ngatur Logo Sendiri Profesional Basket Molten Gl7X, Kita nganggep sampeyan bakal wareg karo rega sing padha, barang berkualitas premium lan pangiriman cepet. Muga-muga sampeyan bisa menehi kesempatan kanggo nyedhiyakake sampeyan lan dadi mitra paling gedhe!

MOQ Kurang kanggo rega Basket Basket China lan Basket, Kangge, kita nyusun lan nggunakake pasar segitiga & kerjasama strategis kanggo nggayuh rantai pasokan perdagangan multi-win kanggo nggedhekake pasar kanthi vertikal lan horisontal kanggo prospek sing luwih cerah. pangembangan Filosofi kita yaiku kanggo nggawe produk lan solusi sing larang regane biaya, ningkatake layanan sing sampurna, kerja sama kanggo entuk manfaat jangka panjang lan gotong royong, nggawe modus jero sistem pemasok lan agen pemasaran sing apik, sistem penjualan kerjasama strategis merek.

Tampilake Liyane

88c1cf04233a21fa33911cbbb784b1f
97f23343ffa33b5d14a93a939047892
e89103da48dda4b45b1ececac344e17

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita