Sofa

  • Hollyann Sofa

    Hollyann Sofa

    Cool njupuk bentuk anyar ing ruang tamu kanthi sofa Hollyann. Babak ruangan, gaya kutha sampeyan, gaya iki nganggo kain pelapis empuk alus lan sikil sing ramping lan ramping. Nggulung kanthi nyaman, lan muter riasan omah kanthi nyata.

  • Kestrel Sofa Chaise

    Kestrel Sofa Chaise

    Lungguh jero kanthi tampilan modern, koleksi iki nggawa kenyamanan santai super-alus ing ruang tamu. Kunci kanggo postur mewah bagean kasebut yaiku dek sedheng sing ngidini akeh ruangan kanggo santai nganggo bantal kursi sing empuk, bantal punggung lan bantal bantal. Dilapisake ing kain kaya sprei, bagean kasebut duwe sudut kupu-kupu kanggo lipatan sing apik lan detail sing apik banget. Kasedhiya kursi tanpa lengen, pojok, kursi roda tanpa lengan lan ottoman, bagean papat potong kasebut eksklusif peti lan Barrel.

  • Zavalla Sofa

    Zavalla Sofa

    Kanthi desain ngirit ruangan lan fleksibilitas modular, Strom nggawa kursi bagean kontemporer menyang kamar lan apartemen cilik. Dirancang saka loveseat pojok sisih tengen lan chaise tanpa lengen, bagean loro kasebut ditutupi ing keranjang sing apik kanggo kulawarga kanggo tekstur sing bisa disentuh. Siluet boxy lan bantalan ketat sing resik, dilengkapi sikil logam gaya pipa langsing sing mateng ireng. Bagean loro Strom minangka eksklusif peti lan Barrel.

  • Sonoran Block Leg Sofa

    Sonoran Blok Kaki Blok

    Suwene, endhek lan digawe santai, Pasifik nglengkapi kamar tamu kontemporer kanthi gayane gampang lan gampang. Sofa sing proporsional kanthi seimbang karo rel sing lancip lan lengen sing langsing kanthi campuran bantal punggung bantal modern, bolsters lan bantal kursi bangku irung bantheng. Pasifik tetep alus nanging ora jero banget, saengga cocog kanggo urip ing papan cilik. A Crate & Barrel eksklusif, sofa Pasifik digawe nganggo kayu rekayasa sing disertifikasi dening Forest Stewardship Council (FSC), standar emas lingkungan kanggo alas sing dikelola kanthi tanggung jawab.

  • Darcy Sofa Chaise

    Darcy Sofa Chaise

    Kabeh diundang menyang Gather. Ngimbangi keseimbangan sing sampurna ing antarane gaya modern lan modern, Klumpukake resik lan saiki. Sofa 98-inch ngeculake lapangan anyar kanthi dek tipis sing fokus ing bantal kursi mewah lan mewah. Gunakake lengan ndhuwur sing apik lan seamless supaya katon rapi, ora rewel. Desain Crate lan Barrel eksklusif, sofa Gather digawe kanthi kayu rekayasa sing disertifikasi dening Dewan Kehutanan Hutan (FSC), standar emas lingkungan kanggo alas sing dikelola kanthi tanggung jawab.

  • Belcampo Sofa

    Sofa Belcampo

    Ing warna abu-abu sing paling apik, kain pelapis kain linen Calion nglengkapi pirang-pirang skema warna lan estetika. Tangan sing diobong, bantal welting lan flamestitch sing penting nambah cukup kanggo sofa sing manis lan sederhana iki. Bantal kursi sing dhukungan nggawe siji landasan sing nyaman.