Produk

Olahraga Tantangan Seri Sepak Bola Sepak Bola Bal-balan Kulit Mengkilat Ditutup

Kulit mengkilap, mesin dijahit 32 panel

Bal kanthi kualitas apik babagan keliling, bobot, rebound lan nyerep banyu

Kombinasi kualitas tinggi kanthi daya tahan sing luar biasa

Kombinasi kualitas tinggi kanthi daya tahan sing luar biasa

1: 1 njupuk warna lan desain panel saka Ball Match Resmi


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Rincian Cepet

Papan Asal shandong, China
Jeneng Merek Tianda
Nomer Model SMPVC4049
Materi PVC
Werni Bola Disesuaikan
Logo Bal Welstar
Pakaryan Mesin dijahit / dijahit
Nyithak Pencetakan film transfer panas / percetakan embossed / percetakan layar sutra
Ukurane 5 #
OEM & ODM Kasedhiya
Sertifikat ISO9001; ASTM96; PAHS; PEACH
Jinis perusahaan Perusahaan Pabrik & Perdagangan
Conto Kasedhiya
Jeneng produk mesin jahitan bal-balan Bal / Foorball
Kompetisi Piala Dunia FIFA

Kemampuan Pasokan

800000 Potongan / potongan saben Sasi iki dudu rega pungkasan

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan

kemasan deflated / inflated; 1 lembar / sak tas

Pelabuhan

Shanghai

Katrangan Produk

Katrangan produk Juara Olahraga Tantangan Seri Sepak Bola Sepak Bola Bal-balan Kulit mengkilap Kustom
Materia njaba PVC mengkilap
Kandung kemih Kandung karet / butil alami dening benang / nilon cilaka
Ukuran & Bobot 3 #: 57-59 cm bunder; 300-325g
4 #: 64-66 cm ing bunder; 320-360g
5 #: 68-71cm ing bunder; 410-450g
1, Kulit mengkilap, mesin dijahit 32 panel
2, Bal kanthi kualitas apik babagan keliling, bobot, rebound lan panyerepan banyu
3, Kombinasi kualitas tinggi kanthi daya tahan sing luar biasa
4, kandung kemih butil sing apik kanggo penylametan udara paling apik supaya bisa saya suwe saya suwe
5,1: 1 njupuk warna lan desain panel saka Ball Match Resmi
6, bal Ukuran 3 disaranake kanggo umur 8 lan ngisor, Bal ukuran 4 disaranake kanggo umur 8-12, Bal ukuran 5 (ukuran resmi) disaranake kanggo umur 12+

Kita tetep semangat perusahaan "Kualitas, Efisiensi, Inovasi lan Integritas". Kita ngarahake nggawe luwih akeh rega kanggo para pelanggan kanthi sumber daya sing akeh, mesin canggih, tenaga kerja sing berpengalaman lan layanan sing apik kanggo Harga Diskon China Soccer Soccer & Football Ponggawa Suket, Kita wis ngekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah, sing entuk popularitas hebat saka pelanggan ing endi wae ing jagad iki.

Rega Diskon Rumput Ponggawa Sepak Bola China lan rega Turf Ponggawa Sepakbola, Kita bakal miwiti tahap kapindho strategi pangembangan. Perusahaan kita nganggep "rega sing cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan purna jual sing apik" minangka prinsip. Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, elinga aja bebas ngubungi kita. Kita wis ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad.

Tampilake Liyane

7ea160a96dc3390304abebe74547e11
fcc2cdefb5751d743ca23894b2e7e12
bbcef227f9d1580c1bbabff8a74fa3f
e2800fe947726cfbda428af13772477
b07107e225ec25494781e48be448ec8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita