Tabel

  • Monarch Shiitake Dining Tables

    Meja Makan Shiitake Monarki

    Meja Yukon sing apik nggabungake papan kayu akasia padhet karo sendi kupu-kupu sing katon, nggawa kurva pinggiran langsung lan nada kayu anget menyang ruang makan santai. Kaki kanthi sudut U, bentuk saka waja lan rampung ing ireng antik matte, menehi counterpoint modern. Biji-bijian, knot, lan fisura unik nambahake karakter sing beda ing tabel. Meja Makan Alami Yukon kalebu peti & Barel eksklusif.