Produk

Amben kanopi omah Yongsheng, amben ireng, pindho

Garis sing diowahi kanthi rapi kanthi pucuk tombol sing khas, swiwi proporsi sing elegan lan jajaran dobel kuku dobel kanthi pasuryan kanthi mewah kaya kontemporer sing sampeyan idham-idhamake. Nanging kaendahan sejatine Vintasso ratu? Desain kelas mewah kasebut regane murah banget. Pungkasan, pilihan sing terjangkau kanggo sing duwe rasa sing larang.

• Kalebu headboard, footboard, rel lan slat

• pelapis kulit kulit palsu

• Headboard sing nduwe tombol, pucuke wingback kanthi aksen trim kuku

• Kayu kayu sing kena


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Katrangan

Gunakake amben bantal ratu ing Yongsheng kanggo nggawe swarga kaya papan mundur ing kamar kanthi rega sing terjangkau. Garis sing diowahi kanthi tliti, gombalan tombol sing unik, proporsi swiwi sing elegan lan trim kuku pucuk kaping pindho menehi kasur bantalan sing mewah lan modern kaya sing dikarepake. Nanging amben gedhe Yongsheng iku ayu tenan? Desain mewah kasebut pancen murah. Pungkasan, iki minangka pilihan sing terjangkau kanggo sing duwe selera sing larang. Tempat tidur bantal dhuwur lan apik, anget lan kebak.

Suit kasur raja abu-abu abu-abu sing nyaman nyedhiyakake tampilan modern ing master suite., Tempat tidur iki bisa ditambahake kanthi gampang ing ruangan sampeyan. Kita seneng carane aksen kepala kuku dadi konspirasi.

Amben bantal omah Yongsheng nggawa kemewahan ing kamar sampeyan. Ranjang sing apik banget iki dilengkapi headboard kulit empuk kanthi trim kancing lan jambon tombol. Ireng modis bakal cocog karo gaya kamar kanthi sampurna. Sampeyan ora pengin ketinggalan kaendahan modern iki!

Kasur lan kasur dhasar / spring kasedhiya lan didol kanthi kapisah.

Kanthi garis sederhana, sikil mbukak sing unik lan headboard pucuk apik, amben platform gedhe iki nduweni simbol kanthi gaya abad pertengahan.

· Kalebu headboard, pedal, pagar lan slat

Interior kulit buatan ireng

Tombol pucuk swiwi bali ing sirah kanthi trim endhas pin

Kaki kayu sing kena

Ranjang ora butuh amben dhasar / spring

· Kasur kasedhiya, didol kanthi kapisah

Kudu dirakit

Perkiraan wektu rapat: 60 menit

Bobot

134 lbs. (60,78 kg.)

Ukuran

• Jembar: 69,50 "

• ambane: 86.88 "

• Dhuwur: 55,50 "

Ukuran Tambahan

• Dhuwur sing bisa disetel (min): 49,50 "

• Dhuwur sing bisa disetel (maks): 55,50 "

• Ranjang kasur empuk sing dipasang ing jembar: 69,50 "

• amben ratu sing dipasang ing ambane: 86.88 "

• Ranjang empuk sing dipasang ing kulit Dhuwur: 55,50 "

• Jembaré Headboard: 69,50 "

• ambane Headboard: 4,00 "

• Dhuwur Headboard: 55,50 "

• Jembaré Footboard: 63,00 "

• ambane Footboard: 1,75 "

• Dhuwur Footboard: 10,88 "

• Jembaré rel: 61.25 "

• Rail menyang lantai: 4,75 "

Rincian Produk Liyane

1 (1)
1 (4)
1 (1)

Ngundhuh Kontrak PDF

29 Desember 2020 Jinan Mingchang head manufacturing Co., Ltd.

2021.3.3 Jinan Tianda Textile Technology Co., Ltd.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita