Produk

Ukuran Grosir 7 Basket Basket Karet Inflatable Luar Ruangan

Bahan: KARET

MOQ: 1000 pcs

Pengepakan: Tas Opp

Nyithak: Nyithak Transfer Panas

Ukuran: 1/3/5/6/7


Detail Produk

Tag Produk

Rincian & Ringkesan

Rincian Cepet

Papan Asal Shandong, China
Jeneng Merek Tianda
Nomer Model BR2826
Jinis BOLA
Bahan Bal KARET, KARET
Werna Warna Kepribadian Khusus
Logo Logo Pelanggan
Materi KARET
MOQ 1000 pcs
Pengepakan Tas Opp
Nyithak Pencetakan Panas Transfer
Ukurane 1/3/5/6/7
Panganggone MAUT JALAN LUAR
Bobot 600-650g
Sertifikat ASTM
Kompetisi Olimpiade Musim Panas

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan

50 pcs / polybag, 250 pcs / ctn.

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 3000 3001 - 10000 > 10000
Est. Wektu (dina) 15 25 30 Kanggo dirembug

Katrangan Produk

Jeneng Basket
Materi karet
Panganggone Kanggo promosi lan dolanan lurung-lurung
Ukurane 1 # 3 # 5 # 6 # 7 #
Bobot 600-650g (Ukuran 7), 510-560g (Ukuran 6), 480-500g (Ukuran5),, 90-100g (Ukuran1)
Lingkaran 68-71cm (Ukuran 5), 64-66cm (Ukuran 4), 57-59cm (Ukuran3), 45-47cm (Ukuran2), 40-42cm (Ukuran1)
Werna Bisa disesuaikan
Panel 8 panel
Kandung kemih Nguyuh butil tatu nilon
Rincian pengepakan 50 pcs / ctn, 55 * 53 * 31cm (Ukuran7)
50 pcs / ctn, 53 * 31 * 54cm (Ukuran6)
50 pcs / ctn, 29 * 53 * 46cm (Ukuran5)
50 pcs / ctn, 48 * 37 * 31cm (Ukuran3)
100 pcs / ctn, 43 * 35 * 38cm (Ukuran1)

Umume kita terus menehi sampeyan perusahaan toko sing paling tliti, lan macem-macem desain lan gaya kanthi bahan sing paling apik. Upaya kasebut kalebu kasedhiyan desain khusus kanthi cepet lan pengiriman kanggo Pasokan Pabrik China Ekspor menyang Pasar Olahraga Sporting Mesin Kualitas Tinggi Stitched Soccer Soccer, Pabrik Pasokan China Sepak Bola Inflatable lan Sepak Bola Pelatihan, Amarga tren sing diganti ing lapangan iki, kita melu awake dhewe dadi perdagangan barang dagangan kanthi gaweyan lan keunggulan manajemen. Kita njaga jadwal pangiriman sing tepat wektu, desain inovatif, kualitas lan transparansi kanggo para pelanggan. Moto kita yaiku ngirim solusi kualitas ing wektu sing wis ditemtokake.

Referensi Sepak Bola Sepak Bola Sepak Bola Sepak Bola Sepak Bola China lan Bola Sepak Bola Kualitas Tinggi, Perusahaan kami ngupayakake prinsip operasi "adhedhasar integritas, kerjasama sing digawe, berorientasi wong, kerja sama menang". Referensi Sepak Bola Kelas China Paling Dhuwur lan Sepak Bola Inflatable, Nyedhiyakake produk lan solusi sing paling apik, layanan sing paling sampurna kanthi rega sing paling wajar yaiku prinsip. Kita uga olèh pesenan OEM lan ODM. Dirancang kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing bijaksana, kita mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan. Kita saestu nampi kanca-kanca teka ing negosiasi lan miwiti kerja sama.

Tampilake Liyane

6c39300e376495313ab42234e57f0d4
ea158d61181eb2298f677d43f6df772
eb6b3de40fd151a01cf5c4123e022f8
d52ab008f9f12c60de14661659ea48e

FAQS

1. Apa sampeyan bisa nambah LOGO pelanggan menyang produk sampeyan?

Nggih

2. Apa spesifikasi teknis produk sampeyan? Yen mangkono, apa rinciane?

Miturut manufaktur indeks sertifikasi sistem standar nasional

3. Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?

Nggih

4. Apa rencana perusahaan sampeyan ngluncurake produk anyar?

Terus nambah katrampilan miturut syarat pelanggan

5. Apa perusahaan sampeyan ngisi biaya cetakan? Regane piro Apa aku bisa mulihake? Kepiye carane ngasilake?

Ora ana biaya desain

6. Apa sertifikasi sing wis lulus perusahaan sampeyan?

Perusahaan kanthi aktif ngetrapake standar internasional, wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, nggawe platform pangembangan informasi supaya luwih sampurna, lan set sistem manajemen ilmiah lan mekanisme operasi, nggawe desain lengkap, produksi, sistem penjualan.

7. Apa jumlah pesanan minimal kanggo produk sampeyan? Yen mangkono, apa jumlah minimal?

Minimal 1000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita